Група зі змісту якості освіти

1. Мерзлов С.В. – керівник групи, декан біолого-технологічного факультету, гарант освітньої програми спеціальності G21 Біотехнології та біоінженерія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, професор кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва, д.с.-г.н.;

2. Цебро А.Д. – гарант освітньої програми спеціальності G21 Біотехнології та біоінженерія, другого (магістерського) рівня вищої освіти, доцент кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів, к.с.-г.н.;

3. Ластовська І.О. – гарант освітньої програми спеціальності H2 Тваринництво, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцент кафедри технології виробництва молока і м'яса, к.с.-г.н.;

4. Ставецька Р.В. – гарант освітньої програми спеціальності H2 Тваринництво, другого (магістерського) рівня вищої освіти, завідувачка кафедри генетики, розведення та селекції тварин, професор, д.с.-г.н.;

5. Калініна Г.П. – гарант освітньої програми спеціальності G13 Харчові технології, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, доцент кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва, к.техн.н.;

6. Гребельник О.П. – гарант освітньої програми спеціальності G13 Харчові технології, другого (магістерського) рівня вищої освіти, доцент кафедри харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва, к.техн.н.;

7. Соболєв О.І. – гарант освітньої наукової програми спеціальності H2 Тваринництво, третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, професор кафедри технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин, професор, д.с.-г.н.;

8. Малина В.В. – доцент кафедри гігієни тварин та основ санітарії, к.вет.н. (секретар групи зі змісту та якості освіти);

9. Бабенко С.П. – доцент кафедри технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин, к.с.-г.н.;

10. Чернюк С.В. – завідувач кафедри безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів, доцент к.с.-г.н.;

11. Маршалок В.А. – генеральний директор «Маршал Трейд Груп», к.с.-г.н.;

12. Самайчук І.О. – HR-директор BTU;

13. Осіпенко О.П. – заступник директора зі стратегічного розвитку аграрного напряму ТзОВ «Йозера Україна», к. с.-г.н.;

14. Надточій П.В. – аспірант третього року навчання за освітньо-науковою програмою H2 Тваринництво;

15. Жук О.С. – здобувач 4 курсу спеціальності H2 Тваринництво першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;

16. Романюк А.О. – здобувач 3 курсу спеціальності G13 Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;

17. Головко З.С. – здобувач 4 курсу спеціальності G21 Біотехнології та біоінженерія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.